Turistina Lontoossa // St Katharine Docks

Olen asunut Lontoossa nyt kolme ja puoli vuotta, mutta silti löydän jatkuvasti paikkoja joissa en ole koskaan aikaisemmin käynyt. Voisin kuvitella että monet turistivierailijat on ehtinyt kolmen päivän aikana nähdä enemmän kuin minä kolmessa vuodessa.

Sen takia ajattelin että nyt on aika tutustua tähän kaupunkiin toisesta näkökulmasta - turrekulmasta. Ensimmäiseksi vierailukohteeksi osui Lontoon keskusta-alueen ainoa huvivenesatama. Olisi toki varmaan nätimpi kohde kesällä, mutta varmasti vähemmän populaa edessä pyörimässä näin synkempänä vuodenaikana.

Kyllä mä voisin suositella ton tsekkaamaan, kätevästi vielä siinä ihan Tower Bridgen ja Tower of Londonin vieressä joka tapauksessa.

Mikä on teidän mielestä Lontoon nähtävyyksien Top 3? Sattuuko lukijoissa olemaan ketään joka suunnittelee reissua Lontooseen, mistä kohteesta haluaisitte nähdä videon seuraavaksi?

//

I've been living in London for over 3 years, yet there is still so many places that I've never been to. Hence I decided to act like a tourist and do some sightseeing. Any suggestions for the next video location?