Viimeisiä päiviä Lontoossa

Kävin tällä viikolla hakemassa muutaman rokotuksen reissua varten. Ymmärtääkseni Argentiinan ei sen kummemmin pistoksia vaadita, mutta parempi katsoa kuin katua. Ilmeisesti olin kuitenkin suunnitellut tämänkin liian rennolla otteella, koska kun kerroin sairaanhoitajalle että lähden kolmen viikon päästä, oli hänen katseensa avoimesti paheksuva. Olisi kuulemma pitänyt tulla viimeistään kuusi viikkoa ennen reissua. Hän olisi halunnut pistää minuun ainakin kymmenen eri rokotusta!

En yleensä ole mitään erityisen suunnittelevaa sorttia ja sen takia nämä viimeiset päivät Lontoossa onkin mennyt aika rennosti perusjutuista nautiskellen. Eli siis käytännössä pakkausta ynnä muita järjestelyjä viivytellen. Kuhan mulla on lennot niin muu suunnittelu on ihan turhaa.

shoreditch katutaide britannika
Aika vahvasti olen lukinnut itseni Itä-Lontooseen, mutta eilen pistäydyttiin ihan South Kenissä asti kahvilla. Shoreditchin seutu tuntuu kuitenkin aina enemmän kodilta.

Yksi meidän työpaikan eduista on ilmainen leffalippu kerran viikossa, joten sitäkin piti vielä hyödyntää Taken kolmosen muodossa. Nandosissakin kävin. Se ei ole edes erityisen erityistä safkaa millään lailla, mutta ah niin brittiläinen juttu.

east london view to canary wharf
Viimeisten viikkojen maisemat näyttävät tältä. Se on hassua kuinka maisema kuin maisema näyttää hienolta jos sitä katselee kymmenennestä kerroksesta.

mile end climbing annika
Tajusin myös että mulla on vielä ainakin pari kertaa mun kausikortissa jäljellä voimistelutunneille, mutta koska niiden käyttäminen olisi aivan liian fiksu veto, päätin mieluummin käydä kiipeilemässä. Lontoossa on niin paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia kaikkien muiden ajanviettomahdollisuuksien lisäksi että en vain osaa pysytellä yhdessä.

Ens viikko Suomessa, joten viimeisiä Lontoon päiviä viedään. Lähtölaskenta alkakoon.

//

16 days til Baires baby. Until then, it's all about good life in London.