Voita liput Matkamessuille 2015

Oletan että sieltä lukijoista löytyy muutama joka on yhtä kiinnostunut reissaamisesta kuin minäkin, joten voin ilolla ilmoittaa että nyt olis tsäänssi päästä ilmaseks ens viikon Matkamessuille, eli jos satut olemaan Helsingissä 16.-18.1.2015 niin kannattaa huudella liput kyseiseen tapahtumaan!

matkabloggaaja 2015

Osallistuminen onnistuu niin että kirjoitat tämän postauksen kommenttiboksiin mietteesi siitä että mitä haluaisit nähdä matkavideoissa?

Eli tyyliin maisemia, ruokajuttuja vai puhdasta faktatietoa matkakohteesta? Ei tarvi mitään hullua runoa vääntää, mutta kuhan jotain mielipidettä heität. Ne jotka on nyt ihan pihalla siitä mihin viittaan, niin matkavideoilla tarkoitan esimerkiksi

tällaista YouTube-klippiä

.

Tarjolla on kaksi lippua, ja koska kaverin kanssa kivempaa, niin yksi henkilö voittaa nuo kaksi lippua. Arvon randomisti kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken.

Vastaa viimeistään maanantaina 12.1.2015 klo 20.00

(Suomen aikaa) mennessä!

Tuon vastauksen lisäksi laita kommenttiin nimi/nimimerkki ja sähköpostiosoite. Jos et halua laittaa sähköpostia kommentiboksiin niin voit laittaa vastauksen kommenttiboksiin nimimerkillä ja sitten erikseen laittaa vielä maililla (missbritannika@gmail.com) oman sähköpostiosoitteesi.

EDIT 14.1.2015 / Kilpailu päättynyt! Arpaonni suosi nimimerkkiä Siru ja voittajalle on ilmoitettu!