Lontoon Ravintolat // Buen Ayre

Kasvissyöjät, varoitan heti alkuun että suosittelen jättämään tämän postauksen väliin. Kuvissa ällöttävän paksuja pihvejä. Itselleni taisi myös jäädä viimeiseksi pihviksi vähään aikaan. Tämä menköön vielä Buenos Airesia muistellessa. 

Buen Ayre
What: Argentine grill
Where: Hackney, 50 Broadway Market
When: October 2015

Niin siis pihvit oli huippuhyviä, mutta aika massiivisia. Ja mä olin ihan oikeesti jo jonkin aikaa sitten päättänyt että yritän olla edes osa-aikainen kasvissyöjä.

Pari viikkoa sitten mut vietiin kuitenkin yllätysillalliselle Argentiinan muistojen hengessä. Poikaystävä ei paljastanut etukäteen mihin ollaan menossa, mutta pyysi että pitäisin illan vapaana. Matkalla ravintolaan poikkis kimpaantui veljelleen joka vahingossa paljasti että ravintolassa odottaisi muitakin ihmisiä. Ei siinä ettenkö olisi jotain tällaista arvannut. Siinä vaiheessa kun broidi lähti messiin tajusin huikeaa loogista päättelykyäni käyttämällä että kyseessä on tuskin mikään romanttinen pariskuntaillallinen. 

Seura oli muikeeta ja pihvi huikeeta. Sisko söi niin paljon että sen vartalo tippui kuvan ulkopuolella ja pää vaan jäi leijumaan veljesten väliin.

Jos pihvistä tykkää niin voin kyllä ehdottomasti suositella tätä paikkaa. Viinilista oli myös äärimmäisen kattava ja mukavan Argentiina-painoitteinen. Hintatasoltaan perus Lontoo, pihvit väliilä 16-25 puntaa. Tarjoilijat tosi mukavia ja paikka on rennon kodikas. Sen verran pieni että pöytä kannattaa varata etukäteen.

Ja jos saa valita niin suosittelen ottamaan pöydän takapihalta. Se on sellanen katettu terassi tai ehkä ennemminkin parakki jossa on lämmitys. Sisällä yläkerrassa voi pihvinkäry olla vähän päällekäyvä kun avogrilli on ihan siinä pöytien vieressä. 

Ja voisikohan joku lukijoista mahdollisesti jakaa vinkkejä sen suhteen kuinka paatuneesta pihvinsyöjästä saisi lyhyen ajan sisällä kekseliään kasviskokin?