Blondit museossa Buenos Airesissa (video)

Eräänä päivänä päätimme sivistää itseämme muullakin kuin viinin maistelulla, ja lähdimme käymään museossa. Tai museoissa. Sanotaanko nyt näin että reissu ei mennyt ihan nappiin, mutta nähtiinpähän sentään jotain eteläamerikkalaista taidetta.

Mulla on vaikka kuinka paljon lisää videomateriaalia kamerassa, mutta tässähän kävi nyt niin että mun koneelta on tila loppu, enkä saa siirrettyä mitään koneelle editoitavaksi. Yritän ratkaista ongelman mahdollisimman pian, koska haluan kaikki Argentiinassa kuvatut materiaalit ulos tän kuukauden aikana - en sitten kun oon ollut Lontoossa jo kuukausia! Varsinkin koska Lontoosta tulee taas lisää matskua, mulla on jo vaikka mitä ideoita Lontoo-videoihin.

Ja arvatkaapa muuten mitä. Tänään lähtee käyntiin mun viimeinen viikko Buenos Airesissa! Aika on mennyt todella nopeasti! Toisaalta mä odotan jo innolla Lontooseen paluuta joka on taas jossain määrin täysin uusi alku. 

Mutta sitä ennen tässä olisi tarkoitus vielä käväistä Mendozassa!

// 

So Jaana and I decided to visit museums while she was here, but it didn't really go to plan. No subtitles on that video yet, but will work on those in the near future. Meantime you can just look at our silly faces and try to guess what we are saying. I'm pretty sure you can guess what's happening in most parts.

By the way. Today starts my last week in Argentina! Time has flown! I am looking forward to coming back to London and London's spring though. But before that I am going to visit Mendoza and enjoy a few more steaks. I'll probably have to become a vegetarian once I'm back...