Miltä näytti peruspäivä Buenos Airesissa (video)

Heti alkuun pahoittelut heille jotka odottavat postausta joka sisältää kauniita kuvia ja maisemia, taikka parhaimpia turistivinkkejä Buenos Airesiin, sillä sitä tämä postaus ei tule sisältämään. 

Sen sijaan haluan tällä videolla näyttää kuinka tavallista voi arki olla myös maapallon toisella puolella. Vaikka reissulla myös sattui ja tapahtui, niin suurin osa päivistä oli kuitenkin ihan sitä perusarkea. Tosin pakko myöntää, perusarki sujuu aika leppoisasti auringonpaisteessa.

Mun on pakko muuten sanoa että videoiden editointi on törkeen hauskaa hommaa! Kuten ehkä huomaatte, leikin editoinnilla jopa vähän liikaakiin silloin tällöin... Mitä mieltä te olette? Onko kivempi katsoa videoita joita on editoitu innokkaalla kädellä, vai onko mielenkiintoisempaa katsoa pätkä sellaisenaan suoraan kamerasta blogiin tuotuna?