Kolmannen pyörän kukkapuska

Vappu on se aika vuodesta kun huomaan asuvani ulkomailla. Koska unohdan että sellainen asia kun vappu on olemassa ja että sitä kuuluu juhlia. 

Tänä vuonna olin jopa ottanut ylioppilaslakkini Suomesta Lontooseen - ja silti unohdin! 

Onneksi sain eilen vappuisen kukkapuskan. Oikein ihanan ja värikkään. En ole itse kehdannut ostaa kukkia sen jälkeen kuin muutin kolmanneksi pyöräksi tähän (entiseen) poikamiesboksiin. Uskon että nykyisin eteisessä useamman urheilukenkäparin rinnalla pönöttävät pinkit korkokengät, pesukoneessa farkkujen lahkeeseen sujahtavat sukkahousut ja kylpyhuoneessa partavaahdon vanavedessä vaahtoava tuoksukäsisaippua ovat tuoneet tarpeeksi tyttömäisyyttä tähän kundien kattohuoneistoon.

Ja onhan meillä huomiselle ohjelmaakin. Saimme kutsun murhamysteeri-iltamaan. Toiveena oli että vieraat pukeutuisivat teeman mukaisesti. Mikäs sen parempi vapunviettotapa!

kukat ja canary wharf maisema

In Finland we have this thing called vappu. It is a 1st of May party when everyone dresses colourfully, decorates their houses (and themselves) with balloons and streamer and goes for a boozy picnic in the park. I kind of miss it. Though I guess it does sound like a basic Sunday afternoon in East London. Thus one could think I'm on a vappu mood every time I step out of the door...

Luckily I received a random bouquet of flowers yesterday. The colours gave a nice touch of vappu to this bachelor pad. I do like a bit of colours and flowers in the flat, but I've tried to play it safe and not interfere with the decor of this manly penthouse. I'm sure it's a big enough change to have a third wheel lurking around the kitchen corner every morning, taking her share of the fresh coffee pot.