Bairesin parhaat aamupalat // The best cafes and breakfasts in Buenos Aires (video)

Sitä kuvittelisi että Etelä-Amerikassa olisi hyvää kahvia kun kahvipapujakin tuodaan sieltä Eurooppaan asti. Mutta ei. Ne hyvät papuset menee nimenomaan suoraan pussiin, pakettiin ja Prisman hyllylle. Näin vahvasti yleistettynä, kahvi oli kuraa Argentiinassa. Monesti kahvinpuruihin oli jo etukäteen lisätty sokeria tuota kuralaatua peittämään. Kahvia kotiin ostaessani muistin aina tarkistaa että pussissa luki sin azucar - ilman sokeria.

Mutta löytyihän sieltä Buenos Airesista hyvääkin kahvia. Ja maukkaita aamiaisia. Alla neljä suosikkiani. Tsekkaa yllä oleva video jos haluat astetta syvemman katsauksen ja pari lisävaihtoehtoa.

Pani

Nicaragua 6044 // Vicente Lopéz 2056

Ylisöpö sisustus mutta oikein mukava paikka istua läppärin ääressä pidempääkin. Kahvia sai eri muodoissa ja se oli oikean kahvin makuista. Ruokalista oli niin laaja että Paniin teki mieli palata useamminkin jotta pääsisi kokeilemaan kaikkea. Sanoisin kuitenkin että menun makeat vaihtoehdot oli maistuvampia kuin suolaiset.

Cute decor and plenty of treats for the sweet tooth. And I'd say the sweet stuff were definitely their strength at this place. The coffee was beautiful too and you could buy a bottomless refill option in case you wanted to stick around for a bit longer.

 

Ninina Bakery

Gorriti 4738

Täältä löytyi valinnanvaraa kakuista croissantteihin ja puurosta kylmäsavulohiomeletteihin. Ninina oli myös kahden kuukauden Buenos Airesin oleskelun aikana ainoa paikka jossa sain kahvini soijamaidolla!

ninina buenos aires paras brunssi

Name a cake and Ninina has it. Amazing variety and beautiful flavours in almost everything they do. This is also the only place so far where I have gotten my latte with soy milk.

 

Decata

Honduras 6100 // Gorriti 4865 // Soldado de la Independencia 670

Täällä oli todella hyvä aamupala, mutta kahvi oli ihan kamalaa! Ainakin siinä Palermo Hollywoodin kahvilassa jossa minä kävin useampaan otteeseen. Haluan silti mainita Decatan, jos lukijoissa on vaikka joku jolle kelpaa aamupala pullomehulla sumpin sijaan. Ja videolla Jaana väitti että maidolla ja sokerilla maustettuna kahvikin menetteli. Mutta aamupala-annokset olivat kyllä runsaita ja erittäin maukkaita. Suosittelen myös ehdottomasti valitsemaan kombon desayuno/merienda listalta sen sijaan että valikoisi erikseen juoman ja ruoat. Ne setit on aina hinnaltaan halvempia.

decata buenos aires kahvila palermo hollywood

Large and tasty breakfasts and nice combos for merienda. But stay away from the coffee in this place.


Fifi Almacen

Gorriti 4812

Fifissä oli mukava fiilis, tyylikäs sisustus ja maukkaat munat. Listalta löytyi myös vegaanivaihtoehtoja ja mielenkiintoisia mehuja. Kuten videolla kerroinkin, kahvi oli vahvaa mutta se ei välttämättä ole ollenkaan huono asia.

buenos airesin parhaat kahvilat

Cool decor, tasty eggs, strong coffee, vegan options and pretty fruit bowls. That's how I felt about Fifi.

fifi almacen cafe buenos aires palermo

Have you been to Buenos Aires? What were your favourite cafes?