Lontoon ravintolat // Amici Miei

Jos mielit italialaista, mutta haluat jotain autenttisempaa kuin Zizzi's, La Strada tai Pizza Express, on Shoreditchissa vietnamilaisten ravintoloiden välissä oikein mukava välimerellinen vaihtoehto.

Amici Miei
What: Small Italian restaurant
Where: Shoreditch/Hoxton, 28-30 Kingsland Road
When: April 2015

amici miei italian restaurant shoreditch

Pizza oli huippua.

italialainen ravintola lontoo

Pihvi parempaa kuin osasin odottaa.

atmospheric italian restaurant shoreditch london

Tunnelma mukavan hämyisä ja tiivis. Ravintola on kooltaan aika pieni, mikä on mielestäni vain plussa.

italialaista kotiruokaa lontoossa

Yksi varoituksen sana. Pysykää kaukana jälkiruokavaihtoehdoista. Tai ottakaa mieluummin vain espresso. Yllä näette innovatiivisen jälkiruokakokeilun, joka ei todellakaan ollut herkullinen. Kyseessä on siis ihan perinteinen pizzapohja (suolainen), jonka päälle on laitettu mansikoita, banaania ja vaniljakastiketta. Kyllä. Maistuu juuri siltä miltä kuulostaakin. Tuo tilaus ei ollut oma virheeni, mutta en itse onnistunut yhtään sen paremmin. Oma jälkiruokani oli mansikkapannacotta joka maistui pahemmalta kuin kaupanhyllyltä napattu halpavanukas. Se oli yhden hengen annos, mutta vaikka tilasin sen siskoni kanssa jaettavaksi, emme silti saaneet syötyä sitä loppuun... Se kertoo jo jotain.

Mutta koska pääruoat ja paikan tunnelma olivat kymppiluokkaa, haluan silti suositella tätä ravintolaa. Tykkäsin tästä jopa enemmän kuin Il Bordellosta, joka on myöskin hyvä italialainen ravintola Lontoossa josta kirjoitin viime vuonna.

//

I really like the atmosphere and the food at Amici Miei, which is a small Italian restaurant in the middle of all the Vietnamese places in Shoreditch. The only word of warning I'd like to give is to stay away from the desserts. I can genuinely recommend the mains and the pizza, but the desserts were disastrous. I mean a pizza with strawberries and custard on it, really? And the strawberry pannacotta should not have had the jelly stripes in the middle. The pannacotta was plain enough as it was, but the jelly ruined it even more. So to conclude - go there but take an espresso for dessert.