Argentiinan muistelot // Reminiscing Argentina (video)

On mukavaa kun vihdoin voi taas oikeasti nauttia työstään. Sitä nauttisi samalla mielellään myös niistä kaikista harrastuksista ja mielenkiinnonkohteista joita innokas mieleni on elämän aikana kerännyt ehkä liiankin useita. Valitettavasti on joutunut priorisoimaan ja valitsemaan sen joka maksaa vuokran ja tuo puuron pöytään. Sekin onneksi tällä hetkellä erittäin mukava ajanviete, vaikka aikaa syökin enemmän kuin Hummeri petroolia.

En voi väittää että olisin ikävöinyt bloggaamista näiden parin kuukauden aikana vaikka se rakkain harrastukseni viime vuosien aikana on ollutkin. Nyt kun neljäs taukokuukausi pari viikkoa sitten pyörähti käyntiin, huomasin että ehkä sittenkin. Sitten kuitenkin kiinnostaisi. Pari lausetta jos kirjoittaisi. Lopulta lähtisi pyörimään pidempikin postaus? No katsotaan miten käy. Samalla opin tosin sen että filmejä fiksailen kaikkein mieluiten.

Sitten Argentiinan olen ehtinyt käymään Arabiemiraateissa, Ranskassa ja Espanjassa. Tämän viikonlopun harvinainen herkku, eli Suomessa vierailu, oli rentoutuksessaan niin mainio että sain vihdoin aikaiseksi myös videon jota pitkään olin yrittänyt yhteen kasata. 

Kun ei ehdi matkustaa, ehtii onneksi muistella.

// Found a few random video clips from my trip to Argentina and decided to put together a not so short compilation and trying my presenting skills while at it. And guess what? It's almost all in English! What a treat for you my dear random non-Finn follower ;)