ParisRio TravelChannel lanseeraus

Olen tässä videoinnostuksessani oman kanavan lisäksi lähtenyt mukaan lentovertailusivusto ParisRion uuteen YouTube-kanavaan, jonne useampi matkabloggaaja lisäilee videoita reissuiltaan. Tämän uuden kanavan tiimoilta järjestetään myös mukava tapahtuma Helsingissä, käykää ihmeessä tutustumassa!

ParisRio TravelCafe pop up – powered by coffeexart
Uusi kanava lanseerataan yleisölle ma 28.9. klo 11:00.  Tule katsomaan matkavideoita ja suoria lähetyksiä ympäri maailmaa sekä nauttimaan eksoottisia makukahveja ParisRio TravelCafe:ssa Helsingin torikorttelissa (Unioninkatu 25.) ma 28.9. – la 3.10. 2015. Kahvilan makukahvit valmistaa Coffeexart:in Lisa ja Guillaume (www.coffeexart.net). Aukiolojat ja ohjelma 

Koska itse en valitettavasti pääse Helsinkiin, olen lupautunut haastateltavaksi suorassa lähetyksessä. Aion siis huomenna juosta töistä kotitietokoneen äärelle mahdollisimman nopeasti jotta voin vilkutella Helsingin suuntaan nettiyhteyden välityksellä. Mun naaman pystyy siis bongaamaan tuon kahvilan seinällä joskus seiskan jälkeen Suomen aikaa. 

Ja tässä yksi esimerkki videosta joka ei koskaan bongahtanut omalle kanavalleni:

Tässä vaiheessa ollaan toki vasta alkutekijöissä videoiden määrän suhteen, mutta mukaan on lähtenyt parikymmentä matkabloggaajaa joten uutta materiaalia pukkaa varmasti säännölliseen tahtiin, käykää siis ihmeessä tilaamassa kanava!