No moi - pitkästä aikaa!

Olen aina ollut ihminen joka innostuu useista asioista, haluaa oppia koko ajan uutta ja pitää miljoona rautaa tulessa. Usein mielenkiinnonkohteeni ovat myös jossain määrin toisistaan eroavia jolloin niiden saumaton yhdistäminen ajan optimoimiseksi ei oikein onnistu. Ja nekin mieliaktiviteettini jotka tukisivat toisiaan ovat omilla tahoillaan sen verran aikaavieviä, että priorisointi on pakollista. Jonkin on pudottava, jotta jokin muu pääsee pyöritykseen. Päätin siis tässä viimeiset kymmenen kuukautta jättää kirjoittamisen vähemmälle, jotta ehtisin lukea enemmän. Ja se on kannattanut, olen viimein päässyt takaisin siihen lukemisen makuun ja riemuun mitä koin kaksitoistavuotiaana kun kannoin kirjastosta itseäni korkeampia kirjakasoja kotiin.

Tämän lisäksi olen viimeiset kymmenen kuukautta tietenkin edelleen tehnyt töitä kuten Lontoossa tehdään - pitkiä päiviä ja paljon Euroopan sisäisiä lentoja. Toki olen jatkanut myös vapaa-ajalla matkustamista. Pari kertaa Espanjassa, pidempi visiitti Kanadaan ja pikapyrähdys Intiaan. Filippiinien matkan peruuntuminen harmittaa edelleen, mutta se on laitettu kalenteriin uudestaan tämän vuoden lopulle.

Lisäksi olen kuvannut paljon videomateriaalia, vaikka kaikki ei ole vielä YouTubeen päätynytkään. Mutta jotain sinnekin on päivittynyt, käykää siis kurkkaamassa! 

Huomasitte ehkä myös että vaihdoin blogini nimen ja osoitteen? Nyt se on vain oma nimeni, tai no melkein. Kuten brexitistä kirjoittaessani mainitsin, ehkä nyt olisi aika siirtyä eteenpäin. Olen asunut Lontoossa kuusi vuotta ja tämä blogi on kulkenut nokkelalla Britanniaan viittaavalla nimiyhdistelmällä sitäkin pidempään. Ehkä on aika siirtyä eteenpäin. Otin viime viikolla loparit. Lähtölaskenta on alkanut ja kesällä siirrymme - tattadadaadadaa - Suomeen!

Ennen uuden työn aloittamista olen kuitenkin suunnittelut kesälle muutaman projektin. Koska olen vain niin huono lomailemaan ilman projekteja. Lopulta keksin niin monta suunnitelmaa että tajusin että kesä yksin ei niihin riittäisi, joten täytynee ehkä hiukan taas priorisoida. Yksi projekteista on koodaamisen oppiminen (osittain uudestaan) ja toinen on videoihin liittyvä projekti. Siitä olen erittäin innoissani, ja pitäkäähän tekin silmiä auki, ilmoittelen kuinka se etenee! Toki olisi kiva myös saada jokin reissu vielä kesälle. Mutta en ala ahnehtimaan. Jos nyt ensin alkaisin pakkaamaan ja suunnittelisin paluujuhlat. 

Helsinki here I come!