Lontoon ravintolat // London Grind

Näitä Grind-päätteisiä kahviloita on Lontoossa muutama, mutta vasta tähän London Bridgellä sijaitsevaan yksilöön tutustuttuani opin että kyseessä ei ole pelkästään kahvilaketju - ne tarjoilevat ihan kunnon ruokaakin!

London Grind on perustrendikäs lontoolainen pikkupaikka, jonne on kätevä sopia treffit kavereiden kanssa. Sijainti on toimiva ja pelkän juoman tilaaminen ei jätä ketään ulkopuoliseksi sillä kyseessä on kahvila-baari-ravintola, eikä ainoastaan ravintola.

Harmi sinänsä että London Grind on aivan Thamesin vieressä, mutta näkymä ikkunasta ei silti tarjoa minkäänlaista vihjettä tästä veden läheisyydestä.

Ruoka oli mun annoksen osalta jopa parempaa kun olisin osannut odottaa. Muiden tyttöjen suusta en kuullut mitään huikeita ylistyssanoja, mutta enpä toisaalta valituksiakaan. Ja hyvältä heidänkin annokset näyttivät. Miinusta paikalle tulee meluisuudesta. Koska tila on pieni ovat kaikki pöydät erittäin lähellä toisiaan ja akustiikka kaikkea muuta kuin vaimentava. Ärsytti myös se että ankka jota me kaikki olisimme alunperin halunneet tilata oli loppu. 

Mun on välillä ollut hankala keksiä hyviä ruokapaikkoja London Bridgen läheisyydestä, koska tuntuu että ainoa vaihtoehto on Borough Market tai ketjukahvila. Tämä Grind oli kuitenkin ihan kiva löytö ja sijaintina kätevä kohtauspaikka eri puolilta Lontoota tuleville.

Ainiin, ja vessassa pyöri taustamusiikin sijaan italian kielikurssi, loistava idea!

//

I had no idea that one of the Grind -ending London cafes also serves dinner. I was googling for places to eat around London Bridge after our first two choices didn't have availability for four, and found out that London Grind is not just a cafe or a bar, but a restaurant too. 

I liked the food, the location and the atmosphere, though it was maybe a little bit too loud for a dinner place. I guess the majority of people still rather consider it a bar.

It was also slightly odd that when I arrived the waitress pointed out a nice 4-person booth saying that she had planned that table for us as I had made a booking, but unfortunately the couple who had been there for the past two hours were still ordering more drinks. Surely they should have told them in the first place that the table is booked for another party at a certain time and asked them to move to a 2-person table once the people who made the booking arrive. Instead we had to squeeze into a same table with other random people. I guess without the booking we wouldn't have gotten that option either, so I would recommend a booking. We went on a Wednesday and it was packed.

Oh by the way, I really liked the Italian language course that was playing on the background in the toilet!