Argentiinan eloa - Week 5: Nälkä

Naureskelin tässä mennä viikolla eräälle lauseelle jonka olen kirjoittanut tuonne minusta kertovaan blogisivuun.

Kunnes [...] tulee nälkä.

Kuluneella viikolla tuli nälkä. Kävi nimittäin niin että olin hetkellisesti hiukan hädissäni pesotilanteen suhteen. Näytti siltä että joudun tinkimään ravintolaillallisista kunnes ystäväni tulee ensi viikolla ja tuo minulle lisää dollareita. Pankkikortin käyttäminen on täällä niin tyyristä että mieluummin syön peukaloni kuin annan Amexini automaatin suuhun.

Jo ensimmäisellä viikolla tänne tullessani huomasin että kotona syöminen voi osoittautua hiukan haasteelliseksi. Keittiöni on varusteltu huonommin kuin köyhän miehen Ooppeli. Ja buenosairesilaiset ruokakaupat eivät yksinkertaisesti tunnu tarjoavan helpostikokattavia herkkuja tällaiselle ruokavammaiselle laiskiaiskokille.

Oon vetänyt lähikiskan empanadoja niin paljon että mun korvat on kohta kyseisten pasteijoiden muotoiset. Mitä vielä, tuntuu että tuoksun itsekin jo lihapasteijalta. Hah. Taisin siis keksiä syyn siihen miksi argentiinalaiset miehet pörräävät ympärilläni.

Oon aina tykännyt muiden bloggaajien ihanan tunnelmallisista aamupalapöytäkuvista ja päivän rahka-annosasetelmista. Ne luo mullekin motivaatiota sen suhteen että jonain päivänä oikeasti söisinkin jotain nättiä ja erikoista sen perinteisen aamupuuron sijaan. 

Ruokakuvista inspiroituneena päätin itsekin tarttua ideaan ja kuvasin muutaman maukkaan murkinan tältä viikolta. (Jos joku tarvitsee laihdutusapua niin lupaan että minut konsultiksesi palkkaamalla painat ikuisesti alle viisikymmentä kiloa.)

ruokavalio reissussa laihtuu

Perunavihanneskeitto on äärimmäisen herkullista. Kunhan sitä ei syö kolmea kertaa päivässä.

nakkipaketti

Helppo nakki ja kiittää pakki.

ruokavalio reissussa laihtuu

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Ja kananmuna on hyvä proteiinin lähde.

ruokavalio reissussa laihtuu

Neljäkymmentä kananugettia maksaa kolmekymmentäyhdeksän pesoa.

ruokavalio reissussa laihtuu

Italialaisuus on aina in.

Olenko koskaan kertonut teille että uskon oikeasti vetovoiman lakiin? Jatkossa kerron ehkä enemmänkin, mutta nyt voin kertoa esimerkin siitä kuinka se taas kerran toimi. Matkalaukkua herkkujen himossa penkoessani bongasin kirjekuoren. Se sisälsi kolmesataa dollaria.

Olin taas pakannut niin hyvin etten itsekään muistanut minne kaikkialle sitä rahaa ripottelin. Eipä tarvi enää elää nälässä.

//

This week I suddenly realised I have no pesos left. The plan was that my friend who is coming next week will bring me more American dollars that I can then exchange to Argentinian pesos. My cash was basically supposed to last until then. But it didn't.

So I stopped eating out. But as my kitchen is so badly equipped, cooking at home wasn't really that successful. I don't understand how some people think losing weight is difficult. I kid you not, it's not. 

Luckily, I believe in the law of attraction. Again, I kid you not, I actually do.

While rummaging through my suitcase in hope of some sweets, I bumped into an envelope. It had three hundred dollars in it. Back from spaghetti to steak, baby.