Blogin uusi elämä! // Britannika 2.0

Ehditte jo varmaankin miettiä että mitä mä täällä helteessä muhin kun blogi ei päivity vaikka oman elämänsä projektipäälliköllä luulisi aikaa riittävän jopa päivittäiseen postailuun.

Ei, aivoni eivät surkastuneet auringonsäteiden kuumentamina, vaan päinvastoin - ahkerat aivonystyräni ovat työstäneet blogille uuttaa elämää! Tattada-daa-da-daa, tässä se nyt on, Britannika 2.0 aivan uudella blogipohjalla! Bloggerin pölyt on karisteltu varpaiden väleistä viiden vuoden kotoisan kirjoittelun jälkeen ja uusi päiväkirjakoti on tässä! Aika nätti eikö vain?!

Vähän sellainen fiilis kuin olisi aiemmin kirjoitellut tarinoita ilmaiseen opettajalta saatuun sinikantiseen A5-ruutuvihkoon. Nyt olen vihdoin päässyt blogimaailman peruskoulusta seuraavalle asteelle ja itse hankkinut aivan uuden aitonahkakantisen, korjaan, pehmustetun aitonahkakantisen muistikirjan jonka paperi on sileää kuin silkki ja tuoksu kuin juuri painosta tulleella kirjalla. Tarinat kirjoitetaan tosin edelleen värikkäällä glitteriin dipatulla lyijärillä jonka päässä on huonosti tomivan kumin lisäksi pinkki karvapallopompom. 

Mitäs tykkäätte? Tässä on toki vielä hiukan teknisiä tatteja perattavana ja joissain vanhoissa postauksissa voi sanat tai kuvat hiukan hyppiä, mutta en malttanut olla julkaisematta uutta blogikotia! Korjaillaan tätä tässä pikkuhiljaa matkan varrella. Jos välillä näyttää hassulta niin älkööt peljästykö, se olen vain minä joka luultavasti mokasi jotain taustakoodissa, mutta tilanne on hallussa kuin hattara hiuksissa!

Tässä samalla voisin tehdä pienen kertauksen siitä kuinka pääset kätevästi seurailemaan Britannikaa ja sen (hmm eli mun) uutta elämää helpoiten. Tapoja on monia!

  1. Facebook: Voit tykätä blogin Facebook-sivua, jolloin saat kätevästi linkit uusimpiin postauksiin Facebookin fiidissä. Lupaan etten spämmää, mutta herkkuna saatat saada joskus infoa asioista etukäteen ennen muita! ...ja vaikka et haluaisikaan seurailla Facebookin kautta, niin tykkäyksesi on suuri tuki ja olen jokaisesta peukun klikkauksesta erittäin iloinen!
  2. Bloglovin: Tämä on erittäin kätevä jos seuraat useita blogeja kerralla. Tätä kautta näet helposti kaikkien lukemiesi blogien uusimmat postaukset ilman että sinun täytyy välttämättä erikseen siirtyä blogien sivuille. (Bloglovinissa näkyy tällä hetkellä vielä vanha osoite, mutta se johtuu siitä että heidän tuki tekee muutoksen, joten odottelen heidän vastaustaan. Voit kuitenkin tilata jo, tilaus muuttuu automaattisesti uuden blogin tilaukseksi!)
  3.  Tai sitten voit täysin perinteisesti kirjoittaa nettiselaimesi hakukenttään www.missbritannika.com! Suosittelen sen toki tallentamaan myös kirjainmerkiksi!
  4. Blogilista: Löytyy edelleen tuoltakin.

Lisäksi voit toki seurailla Britannikaa muissakin kanavissa, erityisesti suosittelen YouTubea, mutta tuolta oikeasta yläkulmasta löytyy nappulat kaikkiin somen eri sopukoihin!

Ja yksi erittäin hauska lisätoiminto tässä uudessa blogialustassa on mahdollisuus tykätä postauksista yhdellä helpolla klikkauksella ilman minkäänlaista kirjautumista mihinkään! Rakkautta on aina kiva jakaa, joten klikkailkaa postausten alta löytyvää sydäntä sydämenne kyllyydesta :D

Toki saa käyttää sitä "Share" eli jakonappulaakin jos joskus haluat tarinani heittää eteenpäin.

Ei tässä muuta, ihan huippua että löysit tänne! Ja vielä huipumpaa jos kerrot kommenttiboksissa mielipiteesi uudesta ulkonäöstä ja jos joku tökkii niin muista mainita jotta voin korjata!

//

So this is it. I've finally had the time to act like the nerd I am and fix the old ugly website into this amazing beauty of www.missbritannika.com. Please do not only wipe out the memories of my old blog from your minds, but also from you browser's memory and make sure to only click to www.missbritannika.com from now on! And save it on your bookmarks. Or write it down on a post-it and stick it on your fridge door. Whatever you prefer, as long as you stick with me 

All necessary social media buttons can also be found on the top right corner of this page and you can either pick and choose your favourites or share some love for Britannika by liking them all!

But most importantly - what do you think of the new layout? Please tell me your honest opinion and any suggestions you may have! Or just try out the new platform and say hi in the comment box below!